Знање имање

Знање имање ове недеље посвећене климатским променама истражује како храна може да се произведе, а да се не наруше природни принципи и равнотежа.

У сусрет стварању Уније градова и општина које су се изјасниле против генетски модификоване хране у Србији, потражили смо моделе који могу да буду чврста линија одбране од производње и промета овакве хране.

Удруживањем у задруге лакши је пут до финализације домаћих производа, али и до државног земљишта које ће по новом Закону бити расположиво за закуп правним лицима, и страним и домаћим.

За Новогодишње празнике и лепе децембарске викенде пронашли смо места за уживање, обишли смо Фрушку гору и Дивчибаре.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса