Око економије: Судар економија

Шта спаја,а шта раздваја СНС, СПС и ДС. Гости: Зорана Михајловић, Душан Бајатовић и Душан Никезић.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије Око економије 

Отварање нових радних места, помоћ младима, пореске олакшице, привлачење инвеститора, бољи стандард - све су то обећања која ових дана у току предизборне кампање можемо да чујемо од свих странака које се боре за гласове.

Наравно, у исто време смо сведоци и међусобних оптужби у томе ста су пропустили претходни или садашњи представници власти да ураде, како нису довољно радили или како су на погресан начин водили економску политику која је довела да пораста броја незапослених, милионских губитака у јавним предузећима.

Која решења нуде, шта је то што их разликује,а у цему има сличности, да ли су научили лекције из претходних грешака, колико су спремни на реформе које нису нимало популарне? Докле ићи са обећањима зарад бирача и да ли верују да су они који их слушају кратког памћења?

О овим, економским програмима странака у Оку економије говоре: Зорана Михајловић, потпредседница СНС-а, Душан Бајатовић, потпредседник СПС-а и Душан Никезић, функционер ДС-а.

Аутор емисије: Весна Дамјанић Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи