Читај ми!

Хуманост није решење

Свима је јасно да позиви у помоћ путем медија нису начин за лечење оболеле деце. Међутим, када другог решења нема, родитељи пишу, зову, моле, отварају рачуне и из минута у минут проверавају уплате. Јер од тога колико се гласно њихов апел чуо и колико је људи уплатило новац, често зависи живот њиховог детета.

Овде можете прочитати краћу/текстуалну верзију емисије Око 

Правилник није добар, држава нема новца, наше клинике не раде тако компликоване операције...неки су од одговора на које се наилази када се помоћ затражи од надлежних институција. У Оку говоримо о томе да ли постоји лек, колико је компликовано променити Правилник, да ли је реално и корисно формирање посебног Фонда солидарности, и шта ново доноси предлог закона о трансплантацији? У емисији гостују  Момчило Бабић, директор Републичког фонда за здравствено осигурање, Јелена Алавања из Удружења деце бубрежних болесника "Све за осмех", посланик Бојан Ђурић и Ана Стаменковић, новинарка РТС-а.

Колико времена, новца и добре воље гледалаца дели дванаестогодишњу Аниту Балаж од новог срца у емисији говори Анитина мајка Ксенија.

Емисију води Нада Гогић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи