Око 11: Суша - елементарна и скупа непогода

Кандидат за министра пољопривреде одговора да ли ће Влада да прогласи елементарну непогоду.

Овде можете погледати краћу, текстуалну, верзију емисије Око 11

Суша доноси две милијарде долара штете и поскупљње хране. Вруће политиче теме у вези са формирањем Владе ставиле су у други план врућине које ће итекако утицати на стандард грађана Србије. Због високих темепратура и суше, мањи су приноси кукуруза, соје, сунцокрета, пшенице... То значи да ћемо ове и наредне године храну плаћати по знатно високим ценама. Пољопривредници траже проглашење елементарне непогоде. Колико и на који начин нова Влада може да им помогне, шта су мере на кратак,а шта на дужи рок и докле ће Србија бити једна од ретких земаља чији ће пољопривредници буквално да зависе од милости и немилости неба, сазнаћемо у ОКУ 11, у првом обраћању јавности кандидата за место министра пољопривреде Горана Кнежевића.

Шта од будућег министра пољопривреде очекују пољопривредници,а на шта га упозорава стручна јавност, говориће генерална секретарка Задружног савеза Војводине Јелена Несторов-Бизоњ и председник Друштва аграрних економиста Миладин Шеврлић. Новинарка Ока Ана Емић донеће причу из војвођанског села где уопште не брину о суши. Сазнаћете и зашто.

Емисију ОКО 11 води: Весна Дамјанић - Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи