Читај ми!

Мега поражена од ол-стар селекције развојне НБА лиге, одана почаст Дејану Милојевићу

Кошаркаши Меге поражени су јутрос од ол-стар селекције развојне НБА лиге резултатом 99:81 у првом припремном мечу, који је одигран у Санта Крузу.

Најефикаснији у екипи Меге био је Коста Кондић са 22 поена, док је Богољуб Марковић додао 18.

"Ово је за све нас неко ново искуство. Мислим да смо у добром делу утакмице радили добре ствари, све оно што смо тренирали у претходних месец дана. Против ових момака немаш права на грешку. У првом полувремену смо били на једноцифреној бројци са изгубљеним лоптама, док смо на крају меч завршили са 24 изгубљене лопте. Мислим да је и то пресудило да овакав резултат буде на крају. У меч смо ушли са више респекта него што је требало али већ у следећој утакмици која нас ускоро очекује морамо да будемо чвршћи", рекао је Кондић, пренео је београдски клуб.

Уочи почетка меча емитован је краћи филм посвећен Дејану Милојевићу. Некадашњи НБА кошаркаш, сада консултант у Голден Стејт вориорсима, Заза Пачулија, уручио је дрес "ратника" из Сан Франциска сину Дејана Милојевића, Николи, који је сада члан стручног штаба Меге.

"Задовољан сам како смо се држали три четвртине. Ово је све ново за нас, кошарка је потпуно другачија. Битно је да видимо грешке, да их поправимо и да будемо спремни за другу утакмицу. Што се организације тиче, све је одлично. Све је на нама на терену, немамо никаквих брига", навео је Марковић.

Други меч између Меге и ол-стар селекције развојне НБА лиге биће одигран у суботу од четири часа ујутро по централноевропском времену.

четвртак, 05. септембар 2024.
34° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару