Читај ми!

Илиев: Партизан је са Милошевићем играо најлепши фудбал

Спортски директор Партизана Ивица Илиев каже да је одлука о именовању Сава Милошевића за тренера екипе била лака јер је клуб под вођством новог-старог шефа струке играо најлепши фудбал.

Бивши нападач Партизана Саво Милошевић на клупи Партизана наследио је Александра Станојевића, који је поднео оставку прошлог уторка.

"Желео бих прво да се захвалим нашем бившем тренеру Александру Станојевићу. Као и у животу тако и у фудбалу ништа није гарант да ће тако бити као што изгледа у неком моменту. Са великим задовољством представљам човека коме сам се дивио и као играчу и тренеру, сада бих желео да му пожелим добродошлицу. Довео сам га и први пут", рекао је Ивица Илиев на промоцији Милошевића.

Илиев тврди да није имао много дилеме кад је место тренера остало упражњено.

"О Милошевићу као и играма Партизана је илузорно причати. Последњих дана људи су ме питали ко ће бити нови тренер. Ја сам њих питао са ким смо играли најлепши фудбал. Ниједан одговор није садржао друго име до Саво Милошевић. Из утакмице у утакмицу бих волео да буде више публике, зато што ће препознати филозофију наше школе и фудбала. Хвала Саво, да све буде као у првом мандату, само са што више трофеја", истакао је Илиев.

Подсетио је Илиев да је клуб одлично пословао у претходном мандату Милошевића.

"У време када је Саво био овде први пут Партизан је имао највећи профит, кад се види вредност играча у Европи и финансијама које је Партизан у том периоду приходовао. Нама је потребна таква стабилност", истакао је Илиев.

Осврнуо се на актуелну кризу у клубу и гласине...

"Саво је мој избор, дошао је у тренутку када је много тога непознато, кад се много тога прича и анализира. Колају такве теорије да не знамо ни ми више шта је истина шта не. Спортски сектор ради за себе, као независно тело које је припојено систему. Ми морамо да функционишемо у каквом год стању, мораћемо да доносимо одлуке", закључио је Илиев.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи