Читај ми!

Инзаги пред Звезду: Биће меч пун замки, морамо да будемо пажљиви

Тренер Интера Симоне Инзаги је на конференцији за медије пред меч другог кола Лиге шампиона са Црвеном звездом навео да је потребно показати концентрацију и континуитет добрих игара.

Инзаги пред Звезду: Биће меч пун замки, морамо да будемо пажљиви Инзаги пред Звезду: Биће меч пун замки, морамо да будемо пажљиви

Фудбалери Интера и Црвене звезде у уторак од 21.00 играју меч другог кола Лиге шампиона на "Ђузепе Меаци".

Шеф стручног штаба Интера Симоне Инзаги је на конференцији за медије пред меч изјавио да је потребно да домаћин буде врло пажљив у игри са Црвеном Звездом јер се ради о добро уиграном тиму који се одлично показао у првенству.

"Биће то утакмица пуна замки за нас, морамо да будемо спремни и да покажемо континуитет досадашње игре. Концентрација је врло важан елемент, и морамо да се боримо за наше принципе. Звезда ја почела 20. јула и имају девет утакмица у првенству, имају одличне елементе игре тако да морамо да будемо врло пажљиви", истакао је Инзаги.

На питање новинара како ће изгледати тим који ће играти против Звезде, Инзаги је навео имена која ће сигурно играти.

"Још увек морам да се определим за нападаче. Заокрет ове године значи да имамо потребу за свим играчима и ова година је још тежа од претходне. Сваки пут се базирам на ономе што видим и у складу са тим доносим одлуке. Што се Фратезија тиче, видећу још да ли ће играти на самом почетку. Зјелински ће играти и још увек одлучујем о друга два играча. Дамфрис је јако важан играч који ће сутра играти", каже Инзаги и додаје да ће Мехди Тареми стартовати против Звезде. Ирански нападач ће заузети Тирамово место у почетних 11 играча.

Италијански медији пишу да је Црвена звезда на високом нивоу иако српска Суперлига није толико јако такмичење. Сматрају да је тим под вођством Владана Милојевића заиста квалитетан.

Подсећају на датих 27 и примљених пет голова у девет мечева. Медији сматрају да Интер јесте фаворит, али да српски тим стиже у Милано са намером да победи.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи