Читај ми!

Црвена звезда формира "Елитну кућу" за младе фудбалере

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће у септембру формирати "Елитну кућу" од 16 младих фудбалера који ће добити прилику да се развијају у специјалним условима.

У саопштењу се наводи да ће свих 16 фудбалера становати заједно у клупском хотелу, без обзира на пребивалиште.

Играчи ће имати и посебан режим исхране под контролом нутриционисте, рад у теретани по предвиђеном програму, часове теорије и анализе утакмица, као и допунски рад на тренинзима.

"Елитну кућу" у коју ће бити смештени млади играчи, Звезда ће отворити у септембру, а црвено-бели наводе да ће у наредном периоду развити много српских фудбалера који би могли да направе разлику на сениорском нивоу.

Из Звезде сугеришу да су циљеви клуба формирање играча за први тим, привлачење талената, приход од продаје и бренд Црвене звезде, који је препознатљив у Европи. 

"Од сваког младог играча се очекује дисциплина, посвећеност, одговорност, отвореност и поверење, поштовање ауторитета, самопоуздање, тимски дух, фер-плеј, одрицање, вођење спортског живота и самосталност", истичу црвено-бели.

Црвена звезда ће младим играчима обезбедити сарадњу са школом, учење страних језика, додатну и допунску наставу, као и педагошки рад. Младим играчима ће бити пружени јасно дефинисани тимски и индивидуални принципи, техничко-тактичко индивидуално усавршавање, побољшање физичких перформанси и ментални развој, односно обраћање пажње на то шта значи играти у Црвеној звезди.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи