Читај ми!

Спајић за РТС: Морамо више веровати у себе; Крунић: Јефтино смо примили голове

Фудбалер Црвене звезде Урош Спајић каже за РТС након пораза од Интера у Лиги шампиона да 4:0 није реалан резултат и да су црвено-бели сурово кажњени за индивидуалне грешке. И Раде Крунић верује да Звезда није одиграла лоше колико је пораз убедљив.

Фудбалери Црвене звезде претрпели су и други пораз у Лиги шампиона, пошто су убедљиво изгубили од Интера у Милану резултатом 4:0.

Дефанзивац црвено-белих Урош Спајић рекао је по завршетку утакмице за РТС да је тешко коментарисати меч и да је 4:0 нереалан резултат.

"Четири индивидуалне грешке, директне. Морамо мало више веровати у себе. Почетком утакмице су нам дали простора, могло је да се игра. Када смо осетили да можемо, створили смо пар шанси. Тешко је када почнеш утакмицу и из свлачионице примиш гол из слободног ударца. Одмах си у заостатку, они добијају самопоуздање, све иде теже после", анализирао је Спајић.

Сматра да је Звезда друго полувреме отворила боље, пре него што су је скупо коштале грешке.

"Друго полувреме смо кренули боље, али опет те индивидуалне грешке. Не може, на овом нивоу то се плаћа скупо. Стварно ми је жао јер 4:0 уопште није реалан резултат. Мислим да смо показали много више од тога. Сурово смо кажњени за наше грешке и овакве ствари не смеју да се понављају у Лиги шампиона", нагласио је Спајић.

Крунић: Јефтино смо и лако примили голове

И Раде Крунић верује да Звезда није одиграла лоше колико је пораз убедљив.

"Много смо јефтино и лако примили голове, на индивидуалне грешке. До другог гола, када сам ја погрешио, играли смо добро и имали иницијативу. Нажалост, то су ствари које се дешавају. Не може много тога да се учини сада, могу само да наставим да радим и покушам да исправим грешке", рекао је Крунић за РТС.

Наглашава да резултат не осликава дешавања на терену.

"Веома тежак пораз и наравно да нам је жао. Да смо у првом полувремену дали гол, сигурно да би нам било лакше у другом. У дргом смо имали генералну иницијативу. Нисмо имали изгледне прилике за гол, али храбри нас што смо показали да можемо да играмо са оваквим екипама. То нам даје веру за даље", нагласио је Крунић.

Максимовић: Остварио ми се сан

Млади фудбалер црвено-белих Андрија Максимовић, који је дебитовао у елитном европском такмичењу, рекао је по завршетку меча у Милану да му је криво због пораза.

"Хтео сам да остварим победу, али шта је ту је, дижемо се, идемо даље, окрећемо се Суперлиги Србије. Против ИМТ-а играмо у недељу. Идемо на победу", истакао је Максимовић.

Напоменуо је да је као дете маштао да игра пред пуним трибинама.

"Остварио ми се сан. Одиграо сам утакмицу за Црвену звезду у Лиги шампиона. Криво ми је што није победа, али биће", рекао је Максимовић.

Звезда наредни меч у Лиги шампиона игра против Монака 22. октобра, такође у гостима.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи