Читај ми!

Андре Рију, Ара Маликијан и Лара Фабијан - у Београду ипак 2021. године

Светски признати виолинисти Андре Рију и Ара Маликијан, као и поп звезда Лара Фабијан, неће одржати концерте ове године у Београду, због и даље веома неповољне ситуације у свету са корона вирусом, саопштили су организатори, који најављују наступе за мај, јун и новембар следеће године.

Музичким спектаклом, Андре Рију и „Јохан Штраус" оркестар одушевили су публику у мају 2019. у Арени. Исти је био је заказан за 25. новембра ове године, али се одлаже за годину дана, за 10. новембар 2021, обавестила је концертна агенција „Стар продакшн", задужена за гостовање музичара у целом региону. 

Званично обраћање публици у Београду је упутио виртуоз на виолини Рију:

„Здраво, драги моји пријатељи у Србији! Мој оркестар и ја смо се толико радовали повратку у вашу лепу земљу и наступу за вас ове године, али сигурност за вас, моје дивне фанове, за моје музичаре и тим, који су сви део велике Андре Риеу породице је на првом месту! Радујемо се да вас видимо следеће године у Београду, захваљујемо се на стрпљењу и молимо вас да останете здрави".

Концерт либанско-јерменског маестра на виолини Ара Маликијан услед пандемије је био одложен у марту, следећи датум заказан је за 14. октобар на великој сцени Центра „Сава", а сада је организатор „Мјузик стар продакшн" објавио датум 10. мај 2021. као нови за одржавање концерта, на истом месту.

Јавности је сада познат званично и нови термин 26. јун 2021. и за поп звезду Лару Фабијан, чији је концерт два пута одлаган.

Лара Фабијан би требало да сигурно има концерт у Штарк Арени 26. јуна наредне године, и то би било њено премијерно гостовање у Србији. 

Организатори наводе да за сва три концерта није потребно мењати карте за нове датуме, јер улазнице аутоматски важе за актуелне термине.

Саопштавају да, на основу усвојене Уредбе Владе Србије о неискоришћеним улазницама за отказане или одложене догађаје, организатор може купцу понудити да је искористи приликом наредног одржавања догађаја или за неку другу манифестацију у његовој организацији, најкасније до 31. децембра следеће године.

среда, 11. септембар 2024.
22° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи