Тијана Богићевић 16. децембра у Новом Саду

Ослушкујући глас публике након великог успеха албума „Чудо“, поп певачица Тијана Богићевић одлучила је да крене на турнеју која носи исти назив као и њен првенац. На то музичко путовање креће из свог родног града 16. децембра, из Српског народног позоришта.

„Пресрећна сам што коначно могу да вас позовем на овај концерт, да заједно певамо и поделимо емоције које доносе песме са албума Чудо. Посебно ми је драго што је мој први солистички концерт везан баш за Нови Сад, мој родни град“, каже Тијана.

Први албум Тијане Богићевић под називом Чудо овог лета освојио је публику и постао незаобилазни део свих важнијих радио и ТВ станица.

Чудо је савршена комбинација великих мелодија, јаких стихова и Тијаниног емотивног извођења.
Препознатљив је и по песмама које су писали и компоновали аутори који тренутно важе за најбоље на нашим просторима Душан Алагић, Александра Сара Милутиновић и Бане Опачић.

Тијана Богићевић је представљала Србију на „Песми Евровизије“ 2017. године у Кијеву.

Извела је песму In too Deep, а евровизијска публика и обожаваоци и даље прате њен рад, па се та нумера често налази у самом врху топ-листа које обједињују омиљене евровизијске нумере.

Предстојећи концерт представља пресек досадашњег рада Тијане Богићевић и почетак њене концертне турнеје Чудо.

У сусрет концерту, позната уметница одлучила је да објави шест „живих“ верзија песама са актуелног албума. Први видео-снимак објављен је за песму У реду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи