Тијана слави рођендан и поклања нови спот

Овај рођендан остаће у посебном сећању певачици Тијани Богићевић, не само по бројним честиткама и поклонима који су јој стизали током целог дана, већ и по сјајним реакцијама на њен нови видео-спот.

Прослављена уметница 1. новембра представила је први, од шест снимљених, видео-спотова у оквиру пројекта „Чудо лајв сешн“, где је одлучила да презентује песме са њеног актуелног албума у живом извођењу. 

Први је објављен спот за песму У реду коју је написао и компоновао њен дугогодишњи сарадник и кум, Душан Алагић.

„Мој тим и ја одлучили смо да песмама са новог албума, које немају своје 'лајв' верзије, дамо нови живот, уједно снимајући видео-спотове за сваку од њих. Ово је прилика да публика чује шта их очекује на концертима које припремамо. Први концерт биће у Новом Саду и једва чекам да вам откријем датум тог дружења са публиком, коме се посебно радујем“, открива Тијана.

Снимању у оквиру „Чудо лајв сешна“ присуствовали су и обожаваоци Тијане Богићевић, који су победили у онлине акцији #TijanaCudo, где су имали задатак да на друштвеним мрежама поделе своје тренутке док слушају песме са албума Чудо

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи