Музички потрес на „Си денсу“ са Димитри Вегасом и Лајк Мајком

Завршено је друго вече „Си денс“ фестивала, а журка за преко 17.000 посетилаца на плажи Буљарица у Будви трајала је дубоко у јутро. Синоћња атракција звана Димитри Вегас & Лајк Мајк, оправдала је епитет најпознатијег светског ди-џеј дуа, те је плажу и главну бину за време њиховог наступа погодио цунами добре енергије, посебно током извођења њиховог мегахита „Тремор“.

„Ви сте потпуно луда публика“, биле су речи право са бине одакле су натерали све мушкарце у публици да се скину до појаса и машу мајицама у вис, уз призор какав се не виђа ни на највећим светским стадионима, а толико им се допало на фестивалу да су остали до самог затварања.

Након провода у ВИП зони на главној бини, заједно са целим тимом прешли су на препуну плажу где су таласи жестоке јутарње енергије запљускивали публику на култној „Но слип“ бини.

А тамо их је дочекала техно краљица Нина Кравиц која је као неприкосновена хедлајнерка трансформисала цео фестивал у велики рејв на метар од мора. За њен премијерни наступ на „Си денс“ фестивалу дала је више од максимума.

Плажа више није могла да прими све који су дошли да сведоче историјском наступу уз излазак сунца на локацији за коју је сама рекла да је невероватно лепа. Скандирало се њено име неколико пута, а она је упркос журби на следећи лет остала и наступала још 35 минута на бис.

Главна бина у петак вече била је жанровски богата, те су плажом одјекивали и гитарски рифови, тврде риме и заразне траке.

Вечерашња експлозивна завршница фестивала представиће „Си денс“ публици на главној бини плејаду врхунских светских и регионалних имена, међу којима су берлински техно маг Пол Калкбренер, инди звезда Алис Мертон и симболи домаће рок сцене „Бајага и Инструктори“.

„Ноу слип“ бина и данас ће испоручити врхунске сетове, а управо ће на тој бини вечерас наступати тренутно највећа техно звезда у успону Дакс Џеј, који ће затворити и „Ноу слип“, али и целокупни „Си денс“ фестивал.

Улазнице за треће фестивалско вече за суботу, 1. септембар, могу ће да се купе на фестивалским благајнама и то по цени од  20 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи