Послушајте први ЕП Лијама Пејна

Уместо најављеног дебитантског албума, Лијам Пејн одлучио је да објави свој први мини-албум, такозвано ЕП издање. "First Time" има четири песме, на које је, како млади кантаутор каже, веома поносан.

Након што је недавно најавио септембар као месец изласка његовог дугоочекиваног деби албума, бишви члан поп феномена "One Direction", Лијам Пејн изненадио је публику својим првим соло ЕП издањем First Time.

У објави на Инстаграму, својим обожаваоцима објаснио је да је након преслушавања албума који је снимљен пре неког времена, схватио да му добар део песама звучи застарело, те да не преноси његово тренутно емотивно стање, преноси „Универзал мјузик Србија“.

Ипак, док се враћа у студио и активно ради на албуму, Пејн је представио четири нове песме на које је, како каже, веома поносан. Пејн је такође обећао да ствари иду у правом смеру и да је веома узбуђен због музике коју пише и снима и да једва чека да публици представи нови материјал.
 
Песме које се налазе на издању су Home With You, Depend on It, Slow као и главни сингл First Time у којем гостује популарни репер Френч Монтана.

Издању је претходио низ хит синглова за које се очекивало да ће се наћи на албуму. Лијам Пејн се као соло извођач пубици представио топ-10 хитом Strip That Down у којем је сарађивао са репером Куавом, чланом популарног хип-хоп трија „Мигос“.

Други сингл Get Low био је прилика да Пејн угости популарног продуцента Зеда. Миљеник женског дела публике недавно је објавио латино ар'ен'би песму Familiar.

Највећу посластицу обожаваоци 25-годишњег извођача добили су почетком године, када је Пејн објавио For You, водећи сингл са албума музике за филм Педесет нијанси: Ослобођни. Сингл је убрзо освојио врхове светских топ-листа, а са колегиницом Ритом Ором песму је извео и на додели цењених Брит награда.
 
ЕП First Time српској публици доступан je путем Дизера и Гугл плеја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи