Фестивал „Тодо мундо“ почиње 30. августа

Звезде „ворлд мјузик“ сцене, али и млади музичари пред којима је међународна каријера, Фестивал „Тодо мундо“ окупиће од 30. августа до 2. септембра у Дворани Коларчеве задужбине и Студентском културном центру.

На отварању у Коларчевој задужбини будимпештански бенд "Csangallo" представиће занимљиву мешавину Балкана и Чангош традиције, док ће овдашњој публици добро позната сарајевска „Диванхана“, заједно са турском певачицом Сузан Кардеш, донети своје посебно виђење севдаха, најављују организатори.

Први пут у Србији наступиће трио „Бармер бојз“ из Раџастана у Индији, након великих турнеја по Европи и Америци.

Други трио долази са Кипра. У питању је "Monsieur Doymani", састав коме се после новог албума Angathin сва врата отварају, тако да је до последњег тренутка било неизвесно хоће ли се за Београд наћи простор у њиховом густом распореду.

Фестивал ће заокружити Кинг Ајисоба из Гане, који се пред београдску публику враћа после годину и по.

Домаћу сцену представљаће група „Институт“, као и београдски квартет „Нејкед“, који ће наступити одмах након концерта иранске певачице Голнар Шахјар и њеног новог међународног пројекта.

Концерти прве вечери одржавају се у Коларчевој задужбини, а остали у СКЦ-у.

Улазнице за концерте на Коларцу коштају 1.000 и 800 динара, а карте за концерте у СКЦ-у 400 динара за 31. август, а по 600 динара за 1. и 2. септембар. Постоји и специјални комплет за три вечери у СКЦ-у, који кошта 1.300 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи