"Time to Say Goodbye" на Гетин начин

Француски ди-џеј чаробњак опет је ушетао на поље класичне музике, узео шта му треба и направио хит. Давид Гета удружио се са Џејсоном Дерулом, Ники Минаж и Вилијем Вилијамом и резултат је песма "Goodbye", која има елементе оперског хита "Con te partiro".

Средином септембра стиже седми студијски албум Давида Гете, назван једноставно "7".

После синглова "2U" са Џастином Бибером, Flames са Сијом и Don't Leave Me Alone са Ан-Мари, стиже песма која такође најављује ново издање. У питању је нумера Goodbye чији рефрен је преузет из оперског хита Con te partirò који је Андреа Бочели најпре отпевао 1995. године, а затим и нешто касније са колегиницом Саром Брајтман енглеску верзију Time to Say Goodbye.

Гета је за своју песму узео рефрен, модификовао текст, а остатак песме прилагодио екипи коју чине Џејсон Деруло, Ники Минаж и Вили Вилијам.

Како ће се песма допасти Давидовим обожаваоцима ускоро ће се видети, али за сада је сигурно да се међу љубитељима опере неће наћи много њих којима ће ова верзија бити боља од претходне две.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи