„Дисклоужер“ представили два нова сингла

Гaj и Хауард Лоренс, познатији као „Дисклоужер“, након краће паузе представили су два нова сингла – "Moonlight" и "Where Angels Fear To Thread".

Гaj и Хауард Лоренс, познатији као „Дисклоужер“ нам након краће паузе представљају два нова сингла Moonlight и Where Angels Fear To Thread.

Синглови су српској публици доступни путем сервиса Дизер и Гугл плеј

„Дисклоужер“ (Disclosure) су своје место на музичкој мапи освојили својим првим хит синглом Latch на ком је гостовао до тада публици непознати Сем Смит.

После сингла Latch, уследили су хитови White Noise са дуом „Алунаџорџ“ (AlunaGeorge), као и You & Me са Елизом Дулитл, који су се нашли на топ 10 британске листе синглова.

Након великог успеха ових синглова „Дисклоужер“ објављују свој деби албум Settle где остварују сарадњу са именима као што су Џејми Вун, Џеси Вер и Лондон Грамар.

Албум осваја врхове светских топ листи, као и прво место на британској листи албума, а након сјајног пријема од стране публике и критичара, као и два наступа на популарном Гластонберy фестивалу, уследила је и номинација заа Грами за Најбољи денс албум.

Након огромног успеха њиховог деби албума, „Дисклоужер“ 2016. године објављују Caracal, своје друго студијско издање. Албум, као и предходни, осваја врхове светских топ листи и браћи доноси другу Граммy номинацију.

Рецепт за овакав успех су сарадње са популарним извођачима, па се на албуму појављују Сем Смит, Викенд, Лорде, Мигел и многи други.

У фебруару 2017. „Дисклоужер“ најављују паузу, али само годину дана касније на одушевљење публике представљају свој нови сингл Ultimatum.

Успех овог сингла мотивисао је браћу да публику награди новим песмама. Moonlight и Where Angels Fear To Thread публици су представили као производ њихове нове опсесије џез ацапелла групама, па се Moonlight базира на семплу песме When I Fall in Love шведске „а капела“ групе „Рил груп“ (The Real Group), док Where Angels Fear To Thread обрађује „а капела“ верзију песме Fools Rush In популарног џез квартета „Фор фрешмен“ (The Four Freshmen).

Иако нема званичних информација о будућим издањима, браћа су у једној објави на Инстаграму обожаваоцима потврдили да и даље неће наступати током 2018. године, како би се фокусирали на снимање трећег албума и следеће године вратили што већи и бољи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи