Џеси Вер, други пут у Србији, први концерт

Британска поп-соул певачица Џеси Вер, одржаће концерт 27. августа у Рову код Војног музеја на Калемегдану, у оквиру европске турнеје "Glasshouse", на којој промовише истоимени албум.

Један од најпопуларнијих ди-џејева на овим просторима, Марко Милосављевић, наступиће пре Џеси Вер са специјалним сетом, кроз који ће се преплитати џез, соул, фанк и диско.

У Београду ће свирати песме са актуелног издања, који Џеси сматра својим најважнијим остварењем.

„Када сам почела да радим на новом албуму била сам трудна. Журила сам да га завршим што пре. Схватила сам да ми је трудноћа променила стил писања. Овај албум је у великој мери о жељи да постанем мајка, и очекивању тог тренутка, везама, и томе како се свет у таквој ситуацији мења. Када ми се ћерка родила почела сам да пишем још боље. Дакле, она је била права инспирација за албум Glasshouse“, истакла је Вер организаторима концерта.

Љубитељи њене музике имаће прилику чују и хитове са претходна два албума, попут Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running...

Џеси Вер је поручила да једва чека концерт на Калемегдану.

„Није ми први пут да долазим у Србију јер сам са групом својим пријатеља била на 'Еxиту' када смо завршили факултет, и било нам је сјајно. Али ово је мој први наступ у вашој земљи. Јако сам узбуђена пред долазак на тврђаву, јер ћу упознати своје фанове и пробати вашу храну“, рекла је Вер.

Улазнице за београдски концерт Џеси Вер, могу се набавити путем „Евентим“ и „Гигстикс“ продајне мреже, по цени од 2.490 динара за партер и 2.990 динара за ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи