Гуча, трубачи пристижу, већ миришу традиционални специјалитети...

Сутра званично почиње једна од најпосећенијих манифестација у Србији, 58. Сабор трубача у Гучи. Како теку припреме и да ли су гости почели да пристижу проверавала је екипа РТС-овог дописништва у Чачку.

Саборске заставе још увек нису подигнуте у Гучи, а многи са нестрпљењем очекују да почне фешта.

Како би посетиоци могли да у потпуности уживају и да не брину како ће се вратити својим кућама препорука је да ка трубачкој варошици крену организованим превозом.

Зато су увек обезбеђене аутобуске линије локалних превозника, а бројна такси возила свакодневно „патролирају“ на релацији Чачак-Гуча.

Иначе, сваке године и пре званичног почетка у варошицу на Бјелици пристижу они који ће тамо радити до недеље, али и они који ће одмарати и уживати у специфичној атмосфери.

Угоститељи постављају привремене објекте, али већ и миришу традиционални специјалитети. Са нестрпљењем почетак Сабора очекују и трубачи, неки од њих су са првим гостима већ стигли у Гучу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи