Никола Врањковић 3. августа на „Бир гардену“

На свежем ваздуху и потпуно бесплатно љубитељи звука Николе Врањковића могу уживати у његовом наступу 3. августа на „Бир гардену“. Велика панк-рок журка „Самосталних референата“, групе „Розе позе“ и С.У.С-а, одложена је због обилних падавина. Нови термин је 4. август.

Никола Врањковић 3. августа на „Бир гардену“ Никола Врањковић 3. августа на „Бир гардену“

Врањковић је уметник који већ деценијама доприноси афирмацији песничке речи у рокенролу, што је и озваничено наградом коју је недавно добио - лауреат је за 2018. годину, за ласкаво признање „Струне од светла“.

Пре непуних годину дана објавио је и Веронаутику, која га је вртила у жижу интересовања, будући да је реч о издању који је од стране критике назван чак и „највећим рок албумом 21. века“.

Маестрални аутор уз подршку спектакуларног бенда обележио је зимску сезону у клубу "SubBeerni centar" концертом у оквиру „Контакт конференције“.

У концертној башти центра, под ведрим небом, на овогодишњем „Бир гардену“, на макишкој страни Аде Циганлије, Врањковић ће наступити 3. августа.

Такође, велика панк-рок журка „Самосталних референата“, групе „Розе позе“ и С.У.С-а, одложена је због обилних падавина. Нови термин је 4. август.

Улаз на оба концерта је бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи