Стигао Шакирин и Малумин спот "Clandestino"

Наставак успешне сарадње светске звезде Шакире и Колумбијца Малуме стиже у виду спота за песму "Clandestino".

Савршени поп пар, како у последње време зову двојац који стоји иза хита Chantaje из 2016. године, али и нумере Trap прошлог месеца представио је песму Clandestino, а сада је готов и спот.

Иако је Chantaje имао 2,1 милијарду прегледа на Јутјубу и песма је недељама била на топ-листама широм планете, за нову песму прича се да би могла да оствари још већи успех.

Аудио верзија на Јутјубу бележи 140 милиона прегледа, а сервис Спотифај пријављује 44 милиона стримова.

Уз атрактиван видео-спот ти бројеви могу само да расту, поручују стручњаци уз напомену да је пред нама једна од песама које ће обележити ово лето.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи