Димитри Вегас и Лајк Мајк пред „Си денс“ избацили седам синглова!

Овогодишњи „Тумороуленд“ памтиће се по сјајним наступима највећих светских звезда, али и новитетима који су атмосферу довели до тачке кључања.

За музички „ураган“, по опробаном рецепту, биле су задужене звезде овогодишњег „Си денс“ фестивала Димитри Вегас и Лајк Мајк, који су припремили посебно изненађење за публику и тиме доказали да су најбољи светски ди-џеј дуо.

За свега десетак дана реализовали су седам, назвавши компилацију кратко и јасно Тумороуленд ЕП. Свака ствар одише јаким ритмом, а то је и био циљ славног тандема – да кроз њих дочарају величанственост фестивала и пруже посетиоцима неслућену авантуру.

Тако је рођена енергична фестивалска химна Here We Go у којој су популарни Белгијанци удружили снаге са холандским ди-џеј и продуцентом Никијем Ромером.

Примамљив бит уводи публику у опијајућу мелодију која је наговестила ерупцију доброг звука и расположења на главној бини овог великог фестивала, а сјајно ће се уклопити и на њиховом хедлајнерском наступу на „Си денс“ фестивалу који се ове године одржава на плажи Буљарица код Будве од 30. августа до 1. септембра.

Још једна сарадња старих фестивалских мајстора пропраћена је овацијама. Уједињени у песми Јунити, Димитри Вегас и Лајк Мајк и глобална суперзвезда Хардвел објаснили су још једном зашто се сматрају господарима електронске музике.

Овогодишњи „Си денс“ фестивал биће одржан од 30. августа до 1. септембра на плажи Буљарица код Будве и представиће неке од најтраженијих светских звезда као што су Пол Калкбренер, Нина Кравиц, Алис Мертон, „Хладно пиво“, „Ван Гог“, Марко Луис, Сајси Ем-Си, Крешо Бенгалка, Војко В, „Ху си“...

Улазнице за пето издање „Си денс“ фестивала, могу се наћи у продаји по цени од 2.990 динара, а сви који на фестивал желе да дођу у друштву, могу искористити и даље актуелну акцију четири плус један у оквиру које за четири купљене улазнице, пета стиже бесплатно.

Улазнице за „Си денс“ фестивал по поклон цени могу се набавити путем сајта „Егзита“, као и директно у мрежи „Гигстикса“, а на сајту званичне туристичке агенције (exittrip.org) доступни су и туристички пакети који поред улазница, садрже и опције за смештај и превоз до „Си денс“ фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи