Нина Кравиц у програму фестивала „Ноу слип“ у Београду

Након што је прошле године окупио више од 20.000 посетилаца нултог дана „Егзита“, уз извођаче као што су Џеф Милс, Елен Ејлијен, Пол Темпл, Ребека и бројни други, овогодишњи фестивал „Ноу слип“ биће одржан у Београду од 16. до 18. новембра.

Нина Кравиц у програму фестивала „Ноу слип“ у Београду Нина Кравиц у програму фестивала „Ноу слип“ у Београду

Нови члан велике „Егзитове“ породице фестивала, настао је из међународно прослављене музичке платформе „Ноу слип“ и уз подршку популарног домаћег бренда „гуарана“, а током бесаног викенда и уз непрестани програм од 48 часова, на више локација у Београду, међу којима су „Нови хангар“ у Луци Београд, те клубови „Драгсторе“, „20/44“ и разна друга култна места, наступиће неки од водећих извођача светске електронске музике, као и звезде у настајању уз подршку регионалне и домаће сцене.

После три историјска наступа у финалу „Егзита“, као и небројених хедлајнерских сетова на готово свим водећим фестивалима света, Нина Кравиц враћа се у Београд који одлично памти по својим најранијим корацима на светској сцени и првим међународним наступима ван родне Русије.

Уз титулу најбољег светског ди-џеја за 2017. годину, Нина Кравиц и даље са истом страшћу чува изворни андерграунд дух електронског покрета и крчи пут новој генерацији хедлајнера. Један од таквих је и британско-берлински техно херој Дакс Џеј који је свет освојио завршним сетовима највећих догађаја, због чега су га прогласили за најбољег ди-џеја нове генерације, а водећи фестивали сврстали у ранг ударних извођача.

Његовим стопама корача и млади француски бунтовник, мистериозног идентитета и упечатљивог псеудонима I Hate Models за којег је цео свет сазнао захвајујући фуриозним ремиксима за „Дипеш мод“, те целој плејади синглова који предводе нови узбудљиви талас на светској електронској сцени.

Фестивал „Ноу слип“ биће одржан на више локација док ће централни програм бити смештен у индустријском окружењу Луке Београд и њеном „Новом хангару“ на самој обали Дунава.

„Нови хангар“ уједно је и нова тачка највећих електронских дешавања у Београду, смештена на свега 1.500 метара од Трга Републике, а на овој, централној локацији фестивала „Ноу слип“, биће приказана и најсавременија продукција из ранга водећих електронских фестивала у затвореном простору.

Осим централних, „Ноу слип“ имаће и бројне дневне и афтер журке, те пратеће програме као што су изложбе и радионице, уз музичку конференцију са неким од најактуелнијих тема на светској и домаћој електронској сцени.

Музичка платформа „Ноу слип“ коју је „Егзит“ креирао уз подршку популарног домаћег бренда „гуарана“, већ четврту годину заредом окупља неке од водећих актера и брендова светске електронске и клупске сцене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи