Макартни се вратио на чувени пешачки прелаз на Еби Роуду

Британски музичар и некадашњи члан „Битлса“ Пол Макартни прешао је пешачки прелаз код музичког студија на лондонском Еби Роуду, готово 49 година након што је на том месту направљена чувена фотографија за омот последњег албума који су „Битлси“ снимили.

Макартни се на Еби Роуд „вратио“ како би одржао посебан концерт за највеће обожаваоце, а снимак хода преко пешачког прелаза објавио је на свом профилу на Инстаграму.

Музички часопис Њу мјузикал експрес наводи да је Макартни у студију „Еби Роуд“ одржао ексклузивни интимни концерт, само за одабране, на којем је свирао нумере „Битлса“.

Ћерка Мери снимала га је док је прелазио чувени пешачки прелаз ка студију, исти онај на којем је фотограф Ијан Мекмилан, 8. августа 1969, овековечио легендарну ливерпулску четворку.

Пол Макартни је прошле недеље на друштвеним мрежама најавио концерт на тајној локацији у Лондону, позвавши обожаваоце да му пошаљу видео-снимак на којем ће објаснити зашто би баш они требало да буду изабрани да присуствују свирци.

Албум Abbey Road објављен je 1969. године и последњи је који су „Битлси“ снимили. Годину дана касније, непуних месец дана после распада групе, објавили су и албум Let It Be са нумерама које су раније снимљене.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи