Послушајте "Neoslavic", нови ЕП српског поп музичара Лука Блeка

„Инстаграм“ га је на својој популарној платформи "@music" представио као српског поп алхемичара, а Лук Блeк публици сада представља своје ново ЕП издање, "Neoslavic".

Лук је каријеру започео 2015. године када је објавио свој деби-сингл D-Generation и одмах поставио нови стандард на музичкој сцени.

Објављивање сингла D-Generation пратио је и први екслузивни уговор са издавачком кућом „Јуниверсал мјузик Србија“.

Убрзо је уследио и други сингл Holding On To Love, који се нашао на ЕП-у Thorns, његовом првом ЕП издању.

Након успеха издања Thorns, уследили су наступи у Београду, Загребу, Љубљани и Бечу, а касније и наступ у светски познатом клубу Бергаин у Берлину, као и успешна турнеја у Кини где је наступао испред фанова у Пекингу, Шангају и Гвангжуу на потпуно одушевљење локалне публике.

Концепт "neoslavic" Лук открива изласком свог најуспешнијег сингла до сада Demons који је у једном тренутку био кандидат за представника Србије на популарном такмичењу „Евросонг“.

О концепту каже да му је на памет пао када му је речено да не изгледа као да је са Балкана, те да је хтео да кроз своју музику и визуелни идентитет истражи шта значи изгледати као да си са ових простора и како то можемо дефинисати.

ЕП Neoslavic најавио је ватреним наступом у београдском клубу „Електропионир“, а на њему ће се поред песме Demons појавити и синглови Walpurgis Night и Olive Tree, као и два екслузивна ремикса песме Olive Tree које су радили шпански продуцент Венза, са којим је Лук сарађивао на песми Seek & Hide, као и Индиго, члан екипе „Еф-Ем џем“ и продуцент популарног трија „Френки, Контра, Индиго“.

Нумере Demons, Walpurgis Night и Olive Tree имају и своје пратеће спотове који су снимљени нешто раније, док је за омот издања Neoslavic заслужан млади редитељ и фотограф Коста Ђураковић (режирао и спот за Olive Tree у децембру прошле године).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи