Суботње вече на „Егзиту“ биће легендарно!

На главну бину на Петроварадинскох тврђави вечерас долазе ни мање више него иконе домаћег рокенрола, састав Бајага и „Инструктори“, који ће најавити једну од највећих музичких, модних и филмских звезда свих времена, чувену Грејс Џонс. Међу звездама вечери и „Дисајплс“, Соломун...

Суботње вече на „Егзиту“ биће легендарно! Суботње вече на „Егзиту“ биће легендарно!

После Бајаге и „Инструктора“ и Грејс Џонс на главну бину попеће се и суперпопуларни француски двојац „Офенбах“, као и баш атракција „Делта хеви“.

Посебно ватрено биће у Денс арени познатој по грозници суботње вечери где долазе сјајни „Дисајплс“, након којих ће чувену сцену заузети Борис Брејха и Гај Гербер, док ће част да затвори омиљени електронски стејџ имати нико други до миљеник региона Соломун.

На Фјужн долазе британска панк атракција „Слејвз“, али и домаћи хероји Никола Врањковић, „Атеист реп“ и „Саншајн“, док на сцену Експлозива излазе „Брухериа“ и „Бомберс“.

Бина Ноу слип Нови Сад, у режији руске „Арме17“ угостиће Хелену Хауф, Џулију Говор и Никиту Забелина.

На другој "Youth Fair" музичкој конференцији, која ће бити одржана трећег дана фестивала, у 21 час у Институту за трансфузију дизајна, испод ВИП бине, биће дискутовано о теми како системски подржати развој домаће музичке сцене и пласирати домаће таленте на међународној сцени.

Говориће саветница председнице Владе Србије за дигиталне и креативне индустрије, филм и туризам Ана Илић, одговорни уредник програма Дома омладине Београд Драган Амброзић, један од оснивача „Егзита“ и члан борда Европске фестивалске асоцијације "Yourope" Иван Миливојев.

Модераторка конференције ће бити уредница редакције поп музике Радио Београда, Катарина Епштајн.

Улазнице за трећи дан 18. „Егзита“ по цени од 2.990 динара моћи ће у току дана да се купе на свим продајним местима „Гигс тикса“, док ће на капијама улазница коштати 4.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи