Ибрахимовић за „Eгзит“: „Можда следеће године ја будем главна звезда“

Једна од највећих фудбалских звезда свих времена Златан Ибрахимовић обратио се љубитељима фестивала „Егзит“ у видео-поруци и поздравио их у духу овогодишње теме фестивала „Eгзит фридом“.

„Здраво моји пријатељи, уживајте у фестивалу слободе! Моје име звучи као велики бенд, па можда следеће године ја будем хедлајнер“, у свом стилу се нашалио популарни шведски фудбалер босанског порекла.

Његова порука биће емитована пред почетак и на полувремену утакмица из завршнице Светског првенста у фудбалу које ће фестивалска публика моћи директно да гледа на огромном ЛЕД екрану у зони „Виза ФИФА Ворлд кап“, смештеној у фестивалском кампу на новосадском Штранду.

У специјалној зони „Виза ФИФА Ворлд кап“ посетиоци ће између утакмица моћи да уживају уз дневне журке у организацији „АС ФМ радија“, а такмичарски дух у паузама да пренесу на постављени стони фудбал.

На ово масовно гледање утакмица у друштву више хиљада љубитеља фудбала, позвани су не само кампери, већ и сви посетиоци популарног новосадског купалишта Штранд!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи