Највише посетилаца традиционално из региона

Јулија Митровић, ПР фестивала, изјавила је да се на овогодишњем „Егзиту“ традиционално највише посетилаца очекује из земаља региона, као и из земаља које имају развијену фестивалску културу попут Велике Британије и Холандије.

Као интересантан податак истакла је да се сваке године примећује већи број посетилаца из ваневропских земаља, као што су Бразил, Јужна Кореја, Тајланд и Аустралија.

„Када је у питању сама посећеност по данима свакако највећу посећеност очекујемо на самој завршници фестивала, наше велико финале је у недељу 15. јула“, рекла је Митровићева.

Она је истакла да посетиоце на овогодишњем фестивалу очекује и богат пратећи програм.

„'Егзит' има преко 40 зона, то нису само музичке зоне, то су такође и активационе зоне где посетиоци могу да се забаве између наступа, као и зоне које се баве друштвеним активизмом. Ове године смо се позабавили питањем младих музичара, запошљавању младих и слободом медија. То су неке горуће теме које покушавамо да обухватимо, а такође ту у и хуманитарне акције“, рекла је Митровићева.

Када је о безбедности овогодишњег фестивала реч, она је нагласила да је фестивал „Егзит“ обезбеђен од стране обучених фестивалских заштитара, али се такође сарађује и са припадницима полиције и специјалних јединица који су распоређени на свим прилазима.

Митровићева је такође апеловала на све посетиоце да користе само званичне улазе фестивала и да је тражење алтернативних прилаза заиста опасно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи