Уто Карем, „Силикон соул“ и још 15 извођача на „Самер трипу“

На 16. фестивалу „Самер трип“ (Summer3p), који се одржава од 19. до 22. јула на Термалним базенима крај језера Палић, наступиће 17 извођача, између осталих техно звезда из Италије Уто Карем, легендарни шкотски дуо „Силикон соул“, мађарски двојац „Сикрет фактори“, а први пут ће бити заступљен хип-хоп и трeп ритам.

Фестивал отварају пионири регионалне хип-хоп сцене Ајс Нигрутин и Тимбе, чланови састава „Бед копи“.

Након њих наступиће оснивачи трeп правца у Србији, домаћи извођачи Дрипи Јунсуке и Деки, као и Лафлај из Русије.

Вече ће затворити Немања Стојановић, познат као Неомодерн, члан суботичког минимал синт дуа „Јус јус“ са којим је наступао како у Србији и региону, тако и широм Европе.

Највећа звезда овогодишњег фестивала, реномирани италијански ди-џеј Уто Карем, наступиће 20. јула.

Сматра се једним од најважнијих људи из бранше с обзиром на веома озбиљан рад у продукцији музике, руководству властите етикете „Агил рикордингс“ и доброј репутацији која га прати.

Током протекле деценије непрестано је радио широм Европе, Америке и Азије, а његов заштитни знак је утицај грува и изузетно енергичне песме које су постале незаобилазан део сетова највећих светских ди-џејева.

Исте вечери наступиће популарни словачки ди-џеј Денеш Тот, а домаћу подршку пружиће Аскалун, оснивач организације „Прогресив пешн“ која већ годинама приређује квалитетне журке у Суботици, као и ди-џеј Кохајда.

Дан касније, 21. јула, публику очекује двојац „Силикон соул“, који је за две деценије објавио пет албума, десетине синглова и ремикса, основали своју издавачку кућу „Даркрум дабс“, освојили прво место британске топ листе са синглом Right On.

Музичку подршку пружиће им млади мађарски виртуозни ди-џеј двојац, „Сикрит фектори“, суботички ди-џеј и продуцент новије генерације Хроно, као и искусни Игор Андрејић, познат као Пиполи.

Као и сваке године, недељу ће обележити целодневни програм „Породични дан“, уз бројне радионице, изложбе и спортске активности.

Једнодневне улазнице ће моћи да се купе на улазу у фестивалски простор, односно Термални базен по цени од 399 динара, осим за четвртак када ће цена износити 199 динара.

Последњег дана, у недељу од 15 до 22 часа, улаз ће бити бесплатан за све који донесу по три празне лименке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи