Светске звезде: „Егзит“ се не пропушта

Након што су у претходном периоду водећи светски медији као што су Би-Би-Си, Си-Ен-Ен, „Форбс“, „Гардијан“, „Мирор“ и други, „Егзит“ препоручили вишемилионском аудиторијуму широм планете, управо је објављен и видео-клип у којем светске и домаће звезде немају дилему – „Егзит“ се не пропушта.

Светске звезде: „Егзит“ се не пропушта Светске звезде: „Егзит“ се не пропушта

Нина Кравиц, Масео Плекс, Карл Кокс, Скрилекс, „Рудиментал“, „Дуб Пистолс“, „Бастил“, „Грин велвет“ и Федер издвајају „Егзит“ због осећаја слободе, призора од којих застаје дах, спектакуларне и крајње сложене продукције на Тврђави и његове генералне величине.

Све је то добро познато и домаћој постави у којој су Ида Престер, Уна Сенић, Бојана Вунтуришевић, Иван Јевтовић, Ненад Окановић, Виктор Савић, Драгана Мићаловић, Кристина Раденковић, „Државни посао“, Бојан Перић, Милена Радуловић, Реља Миланковић Рексона, Коби, Сурил, Фокс, Струка, „Ничим изазван“ и Немања Костић.

Они су такође поделили своје утиске о „Егзиту“ и после бројних путовања потврдили зашто је јединствен у целом свету, а стотинама хиљада људи обавезна ставка у календару.

Харизматична Рускиња, која стално преиспитује стереотипе и помера границе на електронској сцени, Нина Кравиц, имаће част да и ове године затвори цео фестивал у Денс арени, а наводи да је „Егзит“ за њу „веома посебно искуство“ и, у складу са овогодишњом темом "Exit Freedom" додаје: „Мислим да је суштина целог фестивала бити слободан“.

Масео Плекс, електронски геније, како га називају његове колеге, раније је признао да једину трему у животу има пред наступ на „Егзиту“, као и да се сваке године пита да ли ће поново наступати на свом омиљеном фестивалу.

Скрилекс и Карл Кокс, нису штедели на епитетима, те су „Егзиту“ увек јавно честитали, на по њиховом мишљењу, крајње заслуженим наградама за најбољи европски фестивал.

Група „Даб пистолс“ хтела је и да подели са домаћом публиком какав је статус фестивала у међународним круговима: „Репутација фестивала 'Егзит' једна је од највећих и највиших на свету!“.

Звезде су поделиле и своје фаворите са програма овогодишњег „Егзита“, те Димитри Вегас каже да је сјајно што ће публика моћи исте вечери на главној бини да слуша Дејвида Гету и Мартина Гарикса, што је права реткост и светска ексклузива. Уна Сенић не може да дочека Грејс Џонс и Севдализу.

Певачицу из Ирана, као и Фивер Реј слушаће Ида Престер, популарни репери Сурил и Коби издвајају најпопуларнији светски хип-хоп састав „Мигосе“, док је овогодишњи фаворит Виктора Савића берлински техно херој Родхад.

Фестивал „Егзит“ биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи