Спектакл групе „Мјуз“ на великом платну

Вишеструко награђивани бенд „Мјуз“ стиже 12. јула у 20 часова на велико платно биоскопа „Синеплекс“ у спектакуларном концертном филму "Drones World Tour". Карте за пројекцију концертног филма бенда, који је познат по енергичним живим наступима и померању границе сценског дизајна, већ су у продаји.

„Мјуз“ је своју амбициозну светску турнеју започео 2015. године, са списком од више од 130 концерата широм света. Главни „кривци“ за спектакуларне визуелне ефекте овог концертног филма, били су дронови који су летели изнад бине и преко публике, као и ЛЕД ласери који су се савршено уклапали са ритмом који је бенд диктирао на бини, стварајући нестваран дистопијски свет.

Осим нестварних визуелних ефеката, гледаоци ће имати и ексклузивну прилику да на почетку филма виде и чланове бенда који говоре о креативном концепту идеје.

Нумере које су се посебно истакле на овом концерту су Psycho, Madness, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole и Knights of Cydonia. Њујорк тајмс истакао је у својој критици да се на овом концерту бенд нашао на врхунцу своје моћи, стварајући незабораван доживљај за публику који се мора видети на великом платну.

Овај филм обећава никада пре виђене специјалне ефекте савршено уклапајући невероватан ниво креативне сценске продукције на коју су навикли фанови групе „Мјуз“, доносећи врхунско аудио-визуелно искуство.

„Симбиоза између човечанства и технологије одувек је била нешто што ме занима“, рекао је фронтмен групе Мет Белами о овом концепту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи