„Дубиоза колектив“ 30. јуна на Ташмајдану

Концертно најактивнији бенд из региона, „Дубиоза колектив“, чији је јединствени музички спој обишао планету, стиже на стадион Ташмајдан у суботу, 30. јуна, где ће одржати свој први соло концерт на отвореном.

Свирка у Београду је део светске и регионалне турнеје на којој бенд представља последњи албум Пјесмице за дјецу и одрасле иза којег, како истичу чланови „Дубиозе колектив“, не стоји јасан концепт, већ жеља да њихов трагикомичан опис ситуације у региону допре до свих.

Састав који је прославила енергична мешавина рока, панка, регеа, ска и даба, као и снажне политичке поруке, на Ташмајдану ће представити нови албум и извести хитове са претходних издања.

Концерт на Ташмајдану је једини заказани наступ „Дубиозе колектив“ у Србији у 2018. године.

У сусрет наступу, покренута је акција „Са екипом на 'Дубиозу'“, где ће четворочлано друштво моћи да купи пакет од четири улазнице по цени три појединачне карте.

Акција „Са екипом на 'Дубиозу'“ трајаће до 29. јуна.

Појединачне улазнице коштају 1.400 динара за партер и 1.600 за трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи