Жељко Јоксимовић направио „велику журку“ на Ташу за 12.000 људи

Популарни српски кантаутор Жељко Јоксимовић одржао је велики концерт пред више од 12.000 људи на пуном Стадиону „Ташмајдан“ у Београду. У свом стилу приредио је незабораван провод и журку за памћење.

Познати извођач је, на одушевљење публике, концерт започео нумером Љубави, а затим су се у сјајној атмосфери која је владала током читаве вечери смењивали хитови попут Либеро, Дрска жено плава, Понело ме, Вретено, Најмоје... Публика је плесала уз брзе нумере, и у глас певала бројне Жељкове хитове до дуго у ноћ.

„Узбуђен сам због овакве величанствене атмосфере, као и чињенице да сам хиљаду и први пут пред мојом публиком. Хвала свима на изузетној подршци и чињеници да су испунили стадион до последњег места, иако је радни дан, и иако смо морали да померамо претходни термин.

Још једном се показало да имам најбољу публику на свету, а од Таша смо направили највећу дискотеку на отвореном на Балкану“, рекао је Јоксимовић на почетку наступа, након чека је журка почела, праћена врхунском продукцијом и сценским ефектима.

Посебна подршка Жељку је стигла од одељења IV/5 из његове школе у Ваљеву, одакле је дошло око 60 гостију.

„Срећан сам што су дошли, и увеличали овај концерт. Ово је уједно и својеврсна прослава 27 година матуре. То су све моји пријатељи и драги људи“, додао је Јоксимовић.

Јубиларни концерт увеличала је и специјална гошћа Јелена Томашевић са којом Јоксимовић сарађује дуги низ година, а која је извела пар својих нумера на радост публике. „Дугујем овом човеку неизмерну захвалност за све што је учинио за мене током каријере“, рекла је Јелена по изласку на бину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи