Историјски састанак „Спајсица“ – окупљање због „нових могућности“

Први пут после 2012. године, чувена женска петорка "Spice Girls" била је на окупу. Са састанка су изашле насмејане и спремне на, како кажу, нове пројекте и могућности.

Мелани Браун, Мелани Чизом, Џери Хорнер, Ема Бантон и Викторија Бекам окупиле су се у кући Хорнерове (Џинџер Спајс).

Мел Си потврдила је у изјави за други програм радија Би-Би-Си да су разговарале о могућностима и идејама, али да ништа није дефинитивно.

Састанку је присуствовао и некадашњи менаџер групе "Spice Girls", Сајмон Фулер.

Фотографије са сусрета који је уследио после вишегодишње паузе на друштвеним мрежама објавиле су Викторија Бекам, Џери Хорнер и Ема Бантон која је написала да је било супер поново се састати са девојкама и да будућност изгледа „спајси“ (зачињено).

„Спајсице“ су последњи пут заједно наступале на отварању Олимпијских игара 2012. године у Лондону. Наредне године рекламирале су своје производе под брендом „Вива форевер“, али нису наступале заједно.

До окупљања требало је да дође и раније, али Викторија Бекам упорно је одбијала да учествује окрећући се каријери модне дизајнерке. Није познато због чега је променила мишљење.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи