„Неверне бебе“ 14. и 15. фебруара у Лазаревцу и Нишу

Бенд „Неверне бебе“, који прославља 25 година постојања, одржаће 14. фебруара концерт у Центру за културу у Лазаревцу, а дан касније у Дому војске у Нишу.

Група је у част обележавања Дана заљубљених и у славу заштитника винара Светог Трифуна припремила специјалан репертоар уз препознатљиве хитове, али и песме из првог дела каријере које не изводе тако често.

На концерту у Лазаревцу наступиће и специјални гости – Лазаревчанка, глумица Јелена Гавриловић и Бане Лалић МВП, а на концерту у Нишу придружиће им се Јелена Томашевић и регионална музичка звезда Данијел Кајмакоски.

„Ову годину обележиће слављеничка турнеја поводом 25 година од оснивања бенда, а потрудићемо се да сваки концерт публици донесе нешто ново – од продукције, ретроспективе каријере кроз различите репертоаре до гостовања људи који осећају нашу музику и са којима делимо сензибилитет и идеје“, рекао је предводник бенда Милан Ђурђевић.

У плану је и снимање документарног материјала чији ће кадрови бити саставни део мултимедијалног ДВД издања највећих хитова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи