„Бомбај штампа“ се враћа у Београд!

Чувени сарајевски поп-рок бенд „Бомбај штампа“, настао давне 1982. године са таласом Новог примитивизма, први пут након 28 година одржаће солистички концерт у Београду.

„Бомбај штампа“ се враћа у Београд! „Бомбај штампа“ се враћа у Београд!

Ђуро и екипа, од 21 час 24. фебруара, продрмаће публику у Дому омладине у Београду.

То ће бити јединствена прилика да се подсетимо старих добрих хитова и уживо чујемо песме попут Кад си купим мали моторин, Боље летим сам, Често пожелим, Узалуд ме подсјећаш, а и да чујемо нове песме „Бомбај штампе“.

Наравно, Ђуро и екипа су спремили низ изненађења за публику, а на концерту ће имати и специјалне госте који ће изводити најпознатије „Штампине“ песме.

Улазнице за први београдски концерт „Бомбај штампе“ после 28 година већ су у продаји.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи