„Пан пот“, „Дајнемик шоукејс“ и „Драмкоуд шоукејс“ у „Хангару“

Богат програм очекује љубитеље електронске музике за предстојеће празнике у „Хангару“ код Луке „Београд“. У оквиру петог издања „Сентрал денс ивент“ новогодишњег програма припремљена су три догађаја за период од 30. децембра 2017. до 1. јануара 2018. године, као и још један 13. јануара.

Берлински двојац „Пан пот“, познат по минималном, експерименталном звуку који је временом постао њихов заштитни знак наступиће 30. децембра. Одлучујућа година за њих је била 2007. када су објавили први албум Пан-О-Рама, а многи сматрају да су међу најбољим продуцентима, због њиховог ванвременског стила.

Ди-џеј сетови им зависе од енергије публике пред којом наступају и без ограничења могу да прелазе из техна у хаус и све између ова два жанра. Све то публика може да очекује и на наступу у предновогодишњој ноћи. Домаћа подршка ће им бити Марко Милосављевић и Леа Добричић и гост из Македоније ди-џеј Фладер.

У Нову годину љубитеље електронске музике увешће чланови „Дајнамик шоукејса“, „Колектив Турмштрасе“, Магдалена и Лехар, као и домаћи представник Кристијан Молнар. Издавачку кућу „Дајнамик“ основали су Соломун и Адриано Тролио пре 11 година и једна је од највећих на светској електронској сцени.

Лехар, продуцент и ди-џеј познат по емотивним композицијама и сетовима за себе каже да и даље успева да сачува младалачку страст према музици, журкама и ужива када види осмехе које изазива док је на сцени, а пред долазак у Београд поручује: „Одлично сам се провео на претходном наступу у Србији и сигуран сам да ће и ова новогодишња журка бити посебна. Срећан сам што затварам овај догађај, а можда одсвирам сет и на афтерпартију! Видећемо“.

Прве вечери 2018. године, на сцени ће се наћи „Драмкоуд шоукејс“, који представљају Иларио Аликанте и Денсе и Пика, а придружиће им се Илија Ђоковић.

Иларио Аликанте, човек који се на прво слушање заљубио у хаус музику и хиљаду њених нијанси, од латино-хиспано до минимал-електро звука, посветио је свој продукцијски стил овим ритмовима.

Овог месеца објавио је ново издање Figures & Echoes за етикету „Драмкоуд“ и с нестрпљењем ишчекује први наступ у Београду: „Највише се радујем енергији људи! Од многих сам чуо како је овде публика невероватна и једва чекам да се лично уверим у то. Сви који дођу на журку могу да очекују да ће бити испуњени великом количином позитивне енергије која ће им помоћи да остваре све што пожеле у 2018. години“.

Последњи догађај петог издања „Сентрал денс ивента“ заказан је за 13. јануар 2018. године, када ће наступити Ања Шнајдер, ди-џеј, продуцент, радио водитељ, сувласник етикете "Mobilee" и Родригез Џуниор, некадашња половина електро бенда "The Youngsters".

Ања и Родригез пред београдску пубилку излазе први пут. Наступиће уживо и користиће старински синтисајзер, клавијатуру и другу аналогну опрему. Домаћу подршку пружиће им Бокее, Марко Вуковић и Јома Маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи