Нова музичка чаролија „Вива вокса“

Само десетак дана након спектакла „Ратови звезда“ којим је „Вива вокс“ одушевио Србију и обожаваоце планетарног хита широм света, стиже новогодишњи поклон, који ће у вама пробудити најлепше празнично расположење – нови спот за једну од најпознатијих божићних песама “Let it Snow”.

Хор који не престаје да нас изненађује својим обрадама, овог пута нас води кроз музичку чаролију нумером, коју је прошле године снимио за божићни албум чувене издавачке куће „Сони“.

Популарни хор из Србије нашао се међу неколико извођача са овог празничног ЦД-а за тржиште Аустрије, након учешћа у најпопуларнијем такмичењу хорова Јавног сервиса ОРФ - Die große Chance der Chöre.

Овај новогодишњи спот настао је у сарадњи са студијом "Red&Blue", што је већ трећи заједнички пројекат ових младих уметника, након спотова за музику из филмова Ла-ла ленд и Ратови звезда.

Музичку продукцију, као и на свим претходним издањима хора, потписује "Attic Studios".

Уколико вам је потребно још мало чаролије да зачини празнике, дочекајте Нову годину са „Вива воксом“ на градском тргу у Сомбору. До тада, удобно се сместите, отворите поклон који је „Вива вокс“ оставио испод ваше јелке и замислите жељу за нову 2018.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи