Кејти Пери има још један хит

Након што је са неколико фотографија атмосферу на друштвеним мрежама довела до усијања, Кејти Пери је објавила спот за песму "Hey, Hey, Hey" и међу обожаваоцима направила потпуну пометњу.

Екстравагантан и невероватан, као што су фотографије и најављивале, нови спот америчке певачице одише кемп културом, пише музички портал Идолатор.

Редитељ видео-презентације песме Hey, Hey, Hey је Исак Ренц, а снимана је на Беверли Хилсу.

Кејти Пери се одлично снашла у улози Марије Антоанете. Уместо да буде опседнута колачима, Кејтина верзија француске краљице дане проводи сањарећи о бекству јер јој је доста гардеробе, силних дужности, али и наметнутог изабраника...

Песма се налази на издању Witness, петом студијском албуму Кејти Пери који је објављен 9. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи