„Фрајле“ заокружују годину шестим спотом

Јако успешну годину „Фрајле“ заокружују шестим спотом са актуелног албума „Љубав на дар“ објављеног у издању издавачке куће „Лемпшејд медија“.

Аутор музике и текста за песму Не иди је хрватска певачица Вана и ово је њена прва сарадња са „Фрајлама“, док је за продукцију и аранжман заслужан Никша Братош.

„У споту за песму Не иди хтеле смо да дочарамо свима добро познату игру 'фоте' где нам је друштво правио шармантни млади глумац Немања Бакић, који се у друштву четири жене одлично снашао, али шта су све те фоте подразумевале, мораћете погледати спот да би сазнали“, изјавиле су чланице састава „Фрајле“.

„Фрајле“ иза себе имају неколико хваљених издања - Наш први албум са путовања, А страна љубави, Б страна љубави, Мени требаш ти, Љубав на дар, као и бројне распродате наступе по целом региону.

Својим наступима освајају срца публике где год се појаве, о чему сведоче бројне награде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи