Џон Аквавива предводи новогодишњу журку у новосадском „Студију М“

Једна од четири локације за дочек 2018. године у Новом Саду је „Студио М“, који ће и ове године бити место окупљања љубитеља техно и реп звука, када ће на великој “Re:Shape NYE“ журци на две бине наступити укупно дванаест извођача.

„Рејв битс“ бина представиће ексклузивно у Новом Саду ди-џеј звезду Џона Аквавиву, зачетника авангарде у техно култури и музици, док ће „Кејк битс“ угостити, вођу најтврђег треп таласа на Балкану Крешу Бенгалку.

На бини се очекују и наступи одабраних регионалних извођача као што су Кристијан Молнар, Александре Дуенде, Дарк ејнџел и Smt#ng, док ће оснивачи једне од најпопуларнијих клупских хип-хоп вечери у Србији, „Кејк битс“ на истоименој бини, уз Крешу Бенгалку и ди-џеј Врха представити најпознатија имена регионалне и домаће и хип-хоп сцене као што су Фет Голд, Пицабој, Пушта Џи и Рашид & Јеа лефт.

Главна звезда бине „Рејв битс“ биће чувени Џон Аквавива, чије су траке чак шест пута заузеле прво место престижне листе „Битпорт“.

Радећи са Ричијем Хоутином, Карлом Ковалским, Марком Квејлом и многим другим, Аквавива већ две деценије гостује на журкама широм света наступајући пред милионима људи.

За микс пултом наћи ће се и широм региона омиљени Кристијан Молнар, који ће својим препознатљивим миксом хауса, прогресива, техна, диска и многих других жанрова направити праву новогодишњу атмосферу.

Журка ће бити употпуњена и наступима Александре Дуенде, једне од најпопуларнијих београдских ди-џејева, која пуни подијуме београдских и регионалних клубова и миљеника домаће клупске сцене, ди-џејева Smt#ng и Дарк ејнџел.

„Кејк битс“, клупско вече који већ три године успешно промовише своју визију хип-хоп културе и начина живота који је прати угостиће једног од оснивача гангста реп групе „Киша метака“, Крешу Бенгалку, који већ годинама влада регионалном хип-хоп сценом.

Направивши самостални албум Финале ове године, на којем се налазе публици већ раније познати хитови Калашњиков, Побједа и Ел команданте, узбуркао је регионалну сцену и позиционирао се као један од најтраженијих реп извођача, а у „Студију М“ наступиће уз ди-џеј Врха, са којим заједно чини добитну комбинацију по утисцима бројне публике.

Већ од 4. децембра на продајним местима „Гигстикса“ моћи ће да се набави врло ограничен број промотивних улазница за овај догађај по поклон цени од 790 динара. Промотивна цена износиће 990 динара, претпродајна цена биће 1.490 динара, док ће финална цена износити 1.990 динара.

Новосађане и бројне туристе у новогодишњој ноћи очекује нови концепт дочека Нове године уз режирани програм, специјалну светлосно-визуелну продукцију и уметнички концепт који подразумева ауторски тим сачињен од редитеља, сценографа, дизајнера светла и видео уметника и дизајнера ватромета.

У организацији Фондације Нови Сад 2021, на четири бине, на Тргу слободе, на Тргу Републике, у Дунавском парку и у „Студију М“, посетиоцима ће се представити више од 50 извођача поп, рок, џез, музике за децу и електронске музике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи