Распродати новогодишњи наступи Београдске филхармоније

За мање од три дана распродате су улазнице за сва три Новогодишња концерта Београдске филхармоније.

Љубитељи музике који су успели да набаве улазнице слушаће композиције из холивудских филмова о супер-херојима 28. и 29. децембра на београдском Коларцу, као и 30. децембра у новосадском Српском народном позоришту.

Концертима ће дириговати Алан Бјелински, највећи шоумен међу диригентима.

Добро познат публици која прати новогодишње концерте, диригент из Хрватске не скрива одушевљење што ће поново предводити филхармонијску забаву.

„Једва чекам прву пробу јер већ сада видим да ови фантастични аранжмани имају разлога да побуде интерес изврсних београдских филхармоничара, а то је уједно и прави кључ за свеукупни доживљај који желимо заједнички да поделимо са београдском и новосадском публиком“, рекао је Бјелински.

Познати композитор филмске музике Елиот Голдентал, творац мелодија за холивудске блокбастере - Интервју с вампиром, Драгстор каубој, Осми путник, Фрида пре десетак дана је на свом налогу на Твитеру најавио да ће Београдска филхармонија извести његову музику из филмског серијала о Бетмену.

Публика ће још чути и музику из филмова о Супермену, Спајдермену, Зороу, Ајрон-мену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи