Кели Кларксон уживо звучи можда и боље него у студију

Певачица Кели Кларксон коначно је села на сувозачево место у аутомобилу Џејмса Кордена у емисији "The Late Late Show". Певајући своје хитове, певачица је још једном показала како се сигурно може похвалити једним од најбољих вокала америчке музичке сцене.

Забављајући се у Карпул караокама, Кели и Џејмс певали су песме Since You Been Gone, Because of You, Stronger, Love So Soft. Кели је уживала певајући пратеће вокале популарном водитељу, који је сваку њену песму отпевао од речи до речи.

„Мислим да имаш невероватан глас којим можеш учинити да све звучи добро“, рекао јој је Корден, на шта му је она скромно одговорила: „Трудим се, али ми то не успева увек.“

Након веселе вожње кроз улице Лос Анђелеса, Кларксонова и Корден су се поздравили, а чини се како су обоје једнако уживали у дружењу.

Кели је недавно издала нови албум назива Meaning of Life, а пре тога је имала паузу у каријери јер се посветила мајчинству. Подсећамо, певачица се прославила након победе у музичком шоу-програму „Амерички идол“ 2002. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи