Нови сингл селтик панк састава "Cassidy's Brewery" као увод у промоцију деби-албума

Београдски селтик панк састав "Cassidy's Brewery" представиће дебитантски албум "One Brew Over The Cuckoo's Nest" у суботу, 18. новембра, у клубу „Атом aкадемија“. Као увод у промоцију представљен је и други сингл - "Old Man's Bones".

Нови сингл селтик панк састава "Cassidy's Brewery" као увод у промоцију деби-албума Нови сингл селтик панк састава "Cassidy's Brewery" као увод у промоцију деби-албума

Дуго најављивани албум групе "Cassidy's Brewery" угледаће светло дана током наредног викенда.

Први селтик панк албум у режији једног српског бенда, назван "One Brew  Over The Cuckoo's Nest", садржи 10 песама, а љубитељи овог жанра имаће прилику да чују пет ауторских нумера, као и пет обрада традиционалних песама које су прошле "Cassidy's Brewery" третман.

Након првог сингла Heroes, несвакидашњи бенд представља и другу ауторску песму, под називом Old Man's Bones.

Поред ове две композиције, на промоцији ће бити представљен комплетан албум, као и остатак репертоара који укључује добро познате мелодије великана попут "Dropkick Murphys" и "Flogging Molly", али и низ обрада ирских и шкотских музичких традиционала.

„Пивари“ ће овог пута имати и подршку београдског састава "Scordisci", који гаји сличан панк звук, помешан са препознатљивим ирским музичким мотивима.

Почетак промоције, која ће бити одржана у клубу „Атом aкадемија“, заказан је за суботу, 18. новембар, у 20 часова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи