Невероватна Бет Харт у суботу стиже у Београд

Једна од најбољих певачица данашњице, чији је долазак изазвао велико интересовање домаће публике, у суботу стиже у Београд. Блуз рок звезда Бет Харт наступиће у „Хали спортова“ 11. новембра. Група „Тексас флад“ наступа у 20.30, а Бет са бендом на бину излази око 21.45.

Невероватна Бет Харт у суботу стиже у Београд Невероватна Бет Харт у суботу стиже у Београд

На турнеји у оквиру које ће први пут у каријери посетити Београд, Бет Харт ће представити свој актуелни албум, Fire On the Floor, али ће публика имати прилике да чује и њене највеће хитове као и обраде блуз стандарда по којима је и постала позната.

„Биће свега тога, наравно. Пре него што кренемо на турнеју, бенд зна заиста огроман број песама, тако да можемо да свирамо све што нам се у том тренутку свира. Ниједан концерт није исти, никад немамо јединствену сет листу за целу турнеју“, каже Бет и обећава концерт који ће задовољити и оне који је је највише воле у блуз издању, али и оне који су жељни добре рокенрол свирке.

„Направићемо микс. Мислим да је досадно када је цео концерт 'хард' или обрнуто, када је све лагано“, објашњава Бет.

У исто време емотивна и јака, нежна и „сурова", ова харизматична жена моћног гласа и невероватне енергије никога не оставља равнодушним. Било да сама за клавиром или уз пратњу гитаре пева најлепши блуз, соул или џез, или уз пратњу целог бенда свира и озбиљан рокенрол, она се потпуно предаје музици.

Та сирова емоција коју емитује на живим наступима који јој, како сама каже, значе више од свега у животу, разлог је што се све више љубитеља добре музике широм света заљубљује у њу и због којег је и интересовање српске публике за њен концерт у Београду огромно.

Једној од најбољих певачица данашњице на концерту у Београду придружиће се и један од најбољих блуз–рок бендова у Србији - „Тексас флад“. За Бет, Ненад каже да је „сигурно један од најснажнијих и најекспресивнијих женских гласова модерног рока“ и са великим задовољством ће са њом делити бину Хале спортова.

Улазнице за концерт по цени од 2.900 (стајање) и 3.400 динара (седење) у продаји су на сајту и свим продајним местима „Евентима“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи