Послушајте како звучи нови албум Сема Смита

Након више од три године, Сем Смит, освајач награда Оскар, Греми, Брит и многих других, објавио свој други по реду студијски албум "The Thrill Of It All", који је српској публици доступан преко сервиса „Гугл плеј“ и „Дизер“.

Сем Смит је такође један од ретких извођача који је писао песму за чувени филмски феномен Џејмс Бонд који му је и донео Оскара.

Први сингл са албума, Too Good At Goodbyes, који је објављен 6. септембра, дошао је до првог места у Великој Британији, што је уједно и његов шести сингл који је ово постигао.

Пре изласка албума, Сем је одржао серију мањих наступа у Лондону, Њујорку, Берлину и Лос Анђелесу, где су обожаваоци имали прилику да чују и делић новог материјала.

У склопу промоције новог албума, Сем се по други пут представио у популарном америчком шоу Суботом увече уживо, где је уживо извео песме Pray и Burning које се налазе на овом албуму.

На новом албуму је сарађивао са својим дугогодишњим пријатељем и сарадником, чувеним продуцентом Џимијем Нејпсом.

На издању The Thrill Of It All су учествовали и Тимбаланд, Малај, Џејсон Пу Бер Боуд и Старгејт.

На песми No Peace је сарађивао и са младом уметницом, која наступа под уметничким именом Yebba.

Албум је од данас доступан у стандардној верзији (10 песама) и специјалној (14 песама), а обе верзије су у Србији доступне на сервисима Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи