"U2" представио нови сингл

Док почетком децембра не буде стигао дуго очекивани студијски албум групе "U2", ирски рокери атмосферу издања "Songs of Experience" додатно откривају синглом "Get Out of Your Own Way".

"U2" представио нови сингл "U2" представио нови сингл

Нова песма носи назив Get Out of Your Own Way, а долази након најавног сингла You're the Best Thing About Me и видео-снимка насталог на Фејсбуку, то јест путем опције Лајв за песму The Blackout.

Продукцијом нове песме, баш као и најавног сингла, бавили су се Џекнајф Ли, Рајан Тедер и Стив Лиливајт, а у продукцији остатка албума придружили су им се Енди Барлоу и Џолјон Томас.

Сингл Get Out of Your Own Way наћи ће се на новом, 14. студијском албуму Songs of Experience, сниманом у Даблину, Њујорку и Лос Анђелесу. Нови албум долази у дигиталном облику, на це-деу и на двоструком винилу.

У стандардном облику налази се 13, док делукс издање садржи чак 17 песама.

Songs of Experience својеврсни је наставак албума Songs of Innocence из 2014. године, с обзиром на то да песме са оба издања налазе инспирацију у поезији Вилијама Блејка, писане током 18. века.

Како претходно издање представља искуства и узоре бенда из седамдесетих и осамдесетих година прошлог века, издање Songs of Experience долази у форми интимних писама намењених местима и људима, блиским члановима бенда.

Албум је српској публици доступан у Гугл плеј дигиталној претпродаји, а званично објављивање издања очекује се 1. децембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи