Звезда џеза Роберт Гласпер 22. и 23. новембра у Београду

Пијаниста и продуцент Роберт Гласпер, светска џез звезда, гостоваће у Београду 22. и 23. новембра, у оквиру турнеје на којој први пут наступа са тријом и ди-џеј Санденс.

Гласпер ће, како је саопштено, наступити у оквиру „Мјузиколоџи баркафе сешнс“ у клубу „Битеф арт кафе“.

Након успеха и позитивних критика за своја два Гремијем награђена албума, Гласпер се „враћа својим акустичним џез коренима“ са албумом Covered који поново окупља Гласпера, басисту Висентеа Арчера и бубњара Дамијона Рида, који ће свирати у Србији.

За београдску публику Гласпер ће извести нумере са албума Covered, а на листи се налазе песме хип-хоп и р'н'б звезда као што су Кендрик Ламар, Мјузик Соулчајлд, Џон Леџенд и Билал...

Гласпер је изјавио да ће тај албум задовољити апетите његове џез публике, али и оне која је воли р'н'б и хип-хоп.

„Веома поштујем и ценим момке који свирају у мом акустичном трију, уз њих се музички осећам одлично. Видимо се у Београду“, поручује Гласпер.

„Мјузиколоџи баркафе сешнс“ представља нови концепт концертно-фестивалског искуства, на којем посетиоци концерта имају прилику да уживају у интимним клупским наступима великих светских џез, блуз, фанк, р'н'б звезда, које обично наступају у већим просторима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи