Најл Хоран представља деби албум "Flicker"

Крајем прошле године, Најл Хоран обрадовао своје обожаваоце дебитантским синглом "This Town". Тиме је потврдио да ће бити још један члан групе "One Direction" који ће кренути у соло воде, те је било само питање времена када ће стићи и први албум. "Flicker" је стигао!

Дебитантски албум талентованог момка из Ирске инспирисан је легендарним рок бендовима као што су „Флетвуд Мек“ и „Еглс“, наводи Јуниверзал мјузик Србија.

„Кад год бих узео гитару и почео да свирам, ухватио бих себе како потпуно природно свирам те акорде стварајући фолк са поп елементима“, наглашава Хоран.

Албум Flicker садржи 10 песама, док је публика неке попут This Town и Slow Hands имала прилике да чује. Када је реч о осталим песмама, дефинтивно се издваја сингл Seeing Blind на ком Најлу друштво прави Марен Морис.

Продукцију албума потписују његови дугогодишњи сарадници Грег Курстин и Џулијан Банета, односно продуценти одговорни за продукцију многих песама из музичког каталога групе "One Direction" чији је Најл бивши члан.

„Албум сам писао и снимао годину дана. Веома сам напорно радио на албуму и изузетно сам поносан. Ово је први пут да сам ставио своје мисли и емоције на папир, а затим их и снимио. Осећај је одличан!“, искрен је Нajл.

Издање Flicker у Србији је доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи