Масимо: С много радости бирам песме пред концерт

Бавим се уметношћу, а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима, рекао је „Танјугу“ Масимо Савић, цењени хрватски поп певач.

Савић је својим аутентичним звуком и интерпретацијом у којој спаја елеганцију канцоне и енергију рокенрола стекао много поштовалаца на простору некадашње Југославије.

Његови концерти су концептуално заокружени уметнички догађаји доведени до перфекције.

Масима Савића је екипа Танјуга затекла у београдском „Битеф арт кафеу“, где је одржао мини-концерт за медије.

„Веома сам срећан што ћемо 22. децембра опет гостовати у Центру 'Сава' и направити још један аутентичан концерт у Београду. Увек се потрудим да заједно са својим сарадницима направим другачији концерт од свих претходних које смо свирали. Центар 'Сава' је добро место да се покажу мишићи у продукцијском смислу и то је велика инспирација за нас“, истакао је Савић.

Савић је обећао перфектан дизајн звука и сјајне музичаре на сцени за београдски концерт.

„Имам изузетне песме које са много радости одабирам пред концерт. Потрудићемо се да у продукцијском и уметничком смислу београдски концерт буде перфектан, а ипак другачији“,  објаснио је Савић.

Популарни музичар каже да је са репертоаром који дубље задире у емоцију направио веома велики успех код публике.

„Бавим се уметношћу, а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима. Још увек се осећам добро и на концертима где публика седи и ужива у канцони, али и клубовима где је присутно до хиљаду људи који желе прихватити емоције из мојих песама. У томе сам уживао још давних година у београдском СКЦ-у“, напоменуо је Масимо.

О новом албуму Савић говори са осмехом: „Имамо већ пуно готових песама. Чекам једног продуцента који треба да заокружи албум. Имао сам среће са дивним композицијама ,а мој задатак је између осталог да се бринем о звуку гитара на новом албуму“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи